Slaba vzgoja V: Pretepeni sin

Glede na moje prejšnje zapise si ziher mislite, da sem navdušen nad trenutnim sproščanjem ukrepov. Ampak a-a. Sumljivi so mi.

Izvajanje dejavnosti, kjer je lahko samo en stranka, da se prepreči nekontrolirano friziranje na črno: zelo fajn.

Ukinitev maske na prostem, kjer je mogoče vzdrževati distanco? Perfektno, ampak malo hecno, da obenem z otvoritvijo busov in odprtjem štacun z oblekami in čevlji, ki je center v šusu poplavilo s prej zajezenimi rekami šopingašev. In če odpreš štacune s čevlji in tekstilom, zakaj ne tudi knjigarn?

Osebno sicer mislim, da tu ni šlo za čisto zlobo, ampak da knjige enostavno niso reč, na katero bi trenutni oblastniki sploh pomislili, ko tuhtajo, kaj bi pred prazniki nujno potrebovali.

Da nadaljnjega zaprtja prvih let osnovke niti ne omenjam.

In ta očitna začasnost me bega: nisem šur, če gre res za novo, bolj pametno strategijo vzgoje, kjer se folku bolj zaupa in izvajanje dejavnosti prenaša v lažje nadzorljivo javnost, ali pa je to mogoče samo ena slučajna muha pijanega očeta, ki nas bo čez hip spet pahnil v kužno čuzo.

Mogoče sem paranoičen, ampak če sem, je to pač zaradi dosedanje slabe vzgoje. Zato se za letos od vas poslavljam s temle stripkom in vam želim karseda lepe praznike.

Published by lunacekizar

Idiot sauvant with penis and a bit of beard. Bike rider, whiskey sipper and cartoonist. Also, owner of Striparna Stripolis.

2 thoughts on “Slaba vzgoja V: Pretepeni sin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: